Nainen yritti tappaa alle kouluikäisen lapsensa

Keuruun taajama-alueella sijaitsevassa asunnossa 25. kesäkuuta 24-vuotiaan naisen epäillään yrittäneen surmata alle kouluikäinen lapsensa. Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut naisen epäiltynä tapon yrityksestä.

Lapsen isän ja perheen tuttavapiirin kuuluvan henkilön ilmoituksen perusteella nainen ja lapsi oli toimitettu sairaalahoitoon, josta lapsi on jo kotiutunut.

Keski-Suomen poliisi jatkaa asian esitutkintaa asianosaisten ja todistajien kuulusteluilla sekä teknisellä tutkinnalla. Poliisi tiedottaa tutkinnan etenemisestä ensiviikon aikana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa