Nettimorsian Melissa vei mieheltä 50 000 euroa

Kantahämäläinen mies löysi viime vuoden lopulla deittisivuston kautta elämänsä naisen kaukomailta. Tämä 80-luvun alussa syntynyt Melissa White lupautui tulemaan Suomeen, rakastavaksi aviovaimoksi. Melissan isäkin oli suomalainen.

Malesiassa, äitinsä kotimaassa, USA:n kansalaisena asuva Melissa tarvitsi rahaa matkajärjestelyihin, sillä vanhemmiltaan peritty arvo-omaisuus piti rahdata Suomeen ja tullikin pyysi osansa.

Tästä alkoi vilkas rahaliikenne hämäläismieheltä Melissalle. Puolessa vuodessa rahaa kulkeutui Melissan tileille 50 000 euroa. Melissaa muuttokuormineen ei ole vielä näkynyt, mutta rahaa tarvittaisiin edelleen. Viimeisin pyyntö on 3000 euroa viisumin sakkomaksuun.

Melissa on todistellut henkilöllisyyttään passilla ja ajokortilla, mutta niissäkin on syntymäajassa pari eri aikaa. Sattuuhan sitä.

Nyt mies epäilee tulleensa petetyksi. Turha epäillä, sillä petetty on.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa