Verkkokauppa.com tarjoaa bändikämpäksi myymälän studiohuonetta

Verkkokauppa.com tarjoaa kolmelle bändille mahdollisuuden saada kolmeksi kuukaudeksi käyttöön veloituksetta bändikämpäksi Jätkäsaaren myymälän studiohuone. Treenikertoja olisi yksi per viikko ja treenikerran kesto 2h.

Käytettävissä on kaikki studion varusteet: Syntetisaattorit, rumpukoneet, kitarat, vahvistimet, sähkörummut, mikrofonit, äänikortit, tietokone, daw:it jne.

Hakemusaikaa on heinäkuun 14. päivään saakka ja treenivuorot polkaistaan käyntiin elokuun alusta ja ulottuvat aina lokakuun loppuun. Lue lisää Verkkokauppa.comin Facebook-sivuilta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa