Angry Birds -peli nyt myös televisiossa

Samsungin kehittämän liiketunnistimen avulla Angry Birds -peliä voi nyt pelata vaikkapa olohuoneen televisiolla. Kyseessä on maailman ensimmäinen television omalla liiketunnistimella pelattava peli.

Liiketunnistin luo ennennäkemättömän mukaansatempaavia interaktiivisia pelikokemuksia. Kaikkia pelin toimintoja, kuten lingon lataamista ja lintujen supervoimien aktivointia, ohjataan pelaajan omilla liikkeillä.

– Tätä varten Samsung Smart TV on tehty – tuottamaan uusia elämyksiä. Olemme innoissamme, että yksi maailman ladatuimmista mobiilisovelluksista on nyt saatavilla uusimpiin televisioihimme, sanoo Samsungin televisioiden Pohjoismaiden tuotepäällikkö Jenny Fisher Toivo.

Rovio Entertainmentin Samsungille kehittämä uusi sovellus1 toimii Samsungin vuoden 2012 televisioissa, jotka on varustettu Smart Interaction -tekniikalla (7- ja 8-sarjan led-tv:t ja 8-sarjan plasma-tv:t).

1 Vaatii uusimman ohjelmiston lataamisen. Angry Birds -sovellus näkyy Samsung Apps -kirjastossa. Sovelluksen koko on 50 megabittiä ja latausaika vaihtelee internet-yhteyden nopeuden mukaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa