Kauppa käännyttää pulloja palauttavia romaneja

Turun Sanomat uutisoi, että Turussa K-market Martinmylly on joutunut käännyttämään Itä-Euroopasta tulleita romaneja pullonpalautuspisteeltään. Romanit ovat estäneet muiden asiakkaiden pääsyn palautusautomaatille.

– He eivät tuo pulloja kaksin käsin vaan säkkikaupalla ja palauttavat pullot mielellään kymmenen jälkeen illalla. Meillä on yksi pullonpalautuskone ja pulloille rajallinen tila. Muita asiakkaita häiritsee, kun odotusaika pullopisteelle venyy pitkäksi, liikkeen myyjä Jaana Lehto kertoo.

Kaupan keskeinen sijainti ja myöhäiset aukioloajat houkuttelevat pullonpalauttajia kauppaan. Jatkuvasta pullonpalautuksesta on aiheutunut sotkua ja ylimääräistä työtä.

Jos kuka tahansa palauttaisi tuollaisen määrän pulloja, siitä tulisi samanlaisia ongelmia, Lehto lisää.

Turun Sanomien uutinen >>>

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa