Nainen törmäsi autolla pikkupoikaan, kysyi sattuiko ja pakeni paikalta

Lahden Ahtialassa, todennäköisesti Radanvarsikadun ja Peltokummunkadun risteyksessä autoilija törmäsi polkupyörällä liikkuneeseen 6-vuotiaseen pikkupoikaan. Liikennevahinko tapahtui torstaina 26.7.12 hieman kello 18 jälkeen.

Pojan kertoman mukaan autoa oli kuljettanut naishenkilö, joka oli kysynyt pojalta, että sattuiko häntä. Tämän jälkeen nainen oli poistunut paikalta autollaan.

Poliisi pyytää autoa kuljettanutta naista ilmoittautumaan ja mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä tapahtuman tarkemman selvittämisen takia. Havainnot puhelinnumeroon 071 873 7543 mieluiten virka-aikana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa