Nuori mopoilija ajoi poliisia karkuun, törmäsi auton kylkeen

Hyvinkäällä Lentokentäntiellä tiistai-iltana poliisipartio huomasi normaalin partioinnin yhteydessä noin seitsemän mopon ryhmän. Partion tarkkaillessa mopojen ajokäyttäytymistä yksi mopoista nosti keulan pystyyn ja keuli lyhyen matkaa.

Poliisi päätti pysäyttää mopon, mutta kuski ei totellut poliisin pysäytyskäskyä vaan kääntyi Hämeenkadulle, siitä Kirkkotielle ja pakeni poliisia käyttäen vastaantulevan liikenteen puoleista kaistaa. Mopo jatkoi pakomatkaansa Mustanmännistönkadulle, siitä Janakkalankadulle ja edelleen Santasillankadulle.

Mopon rekisterikilpi oli väännetty, niin että rekisterinumero oli vaikeasti luettavissa.

Mopo törmäsi lopulta Ahdenkallionkatua Hämeenkadun suunnasta tulleen henkilöauton kylkeen. Mopoilija sinkoutui törmäyksen voimasta katuun. Mopon kuljettajaksi selvisi 16 vuotias paikkakuntalainen nuorukainen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa