Nuori mopoilija kuoli kolarissa

Vetelissä valtatie 13 ja Vimpelintien risteyksessä keskiviikkona klo 16.00 aikaan mopo ja henkilöauto tulivat Perhon suunnasta Kokkolan suuntaan.

Mopon tarkoitus oli kääntyä vasemmalle Vimpelintielle, mutta oli joutunut odottamaan vastakkaisesta suunnasta tullutta henkilöautoa. Takaa tullut nuoren naisen kuljettama henkilöauto törmäsi mopoon ja 17-vuotias mopoilija menehtyi.

Tarkempia tapahtumatietoja ei poliisilla vielä ole, vaan poliisi jatkaa kuulusteluja, jolloin saadaan tarkempaa tietoa olosuhteista. Alueella on 80 km/h nopeusrajoitus. Alkoholilla ei ole ollut osuutta tapahtumaan.

Asiasta tiedotetaan lisää, kun tapahtumien kulkuun saadaan lisäselvyyttä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa