Pankkiautomaatteihin voi kohta tallettaa käteistä

Taloussanomat kertoo, että Suomeen on tulossa nykyisten Otto-pankkiautomaattien rinnalle uudenlaisia, käteistä rahaa kierrättäviä talletusautomaatteja. Uusista automaateista voi  sekä nostaa että tallettaa tililleen  käteistä rahaa.

– Muissa maissa tällaisia tallennusautomaatteja on tarjolla, mutta Suomesta automaatit ovat puuttuneet, johtaja Jaakko Savola Tiedon pankki- ja vakuutustoimialalta sanoo.

Uudet talletusautomaatit tulevat eri puolille maata ja ne toimivat Otto-automaattien tapaan kellon ympäri. Hankkeen aikataulusta ja automaattien sijoittumisesta päättää Automatia. Hallintaohjelmiston Automatialle toimittaa Tieto.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa