Suojatien yli 90 km/h poliisipartion silmien edessä

Sipoon Nikkilässä tiistaina klo 10:45 poliisipartio valvoi liikennettä tunnuksettomalla poliisiautolla ja pysähtyi suojatien eteen päästääkseen sillä kulkevan naisen, pienen lapsen ja kaksi talutettua koiraa kulkemaan tien poikki.

Partion ollessa paikallaan heidät ohitti kovalla nopeudella henkilöauto hiljentämättä vauhtiaan. Partio lähti seuraamaan autoa, jonka nopeus oli 90 km/h tieosuudella jonka suurin sallittu nopeus on 60 km/t.

Auto pysäytettiin ja sen kuljettajaksi ilmeni noin 60-v itäuusmaalainen nainen, joka määrättiin ajokieltoon. Sen keston ja muun asiassa koituvan seuraamuksen ratkaisee käräjäoikeus.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa