Uimari, älä tee tätä virhettä

Hyvinkään Usminjärvelle aamupäivällä uimaan tullut seurue pani merkille, että uimarannan laiturilla on vaatteita ja laukku. Seurue kävi uimassa ja kun he olivat lähdössä, ei laiturilla olleille tavaroille ollut tullut kukaan eikä ketään näkynyt.

Seurueen jäsenet päättivät soittaa asiasta hätäkeskukseen. Tämä käynnisti hukkuneeksi epäillyn henkilön etsintä operaatioon, johon osallistui pelastuslaitoksen yksiköitä, Rajavartiolaitoksen helikopteri, lääkintähelikopteri, ambulanssi ja poliisi.

Pian havaittiin, että uimarantaa vastapäätä lähti joku juoksemaan poispäin metsään. Kyseinen henkilö tavoitettiin tuota pikaa. Ilmeni, että laiturilla olleet tavarat olivat hänen.

Selvisi, että henkilö oli uinut järven poikki ja noussut rannalle. Siinä hän oli pannut maaten auringonpaisteeseen ja nukahtanut. Henkilö heräsi järven päällä leijuneen helikopterin meteliin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa