Autokauppiasta hakattiin pesäpallomailalla, pohjakassa ryöstettiin

Tamperelaisen autoliikkeen toimitusjohtaja oli tulossa aamulla kello 9.00 aikaan töihin Automiehenkadulla sijaitsevaan liikkeeseen. Liikkeen pihassa oli odottamassa henkilöauto, jossa oli kaksi miestä.

Toinen miehistä nousi autosta, tuli uhrin luokse ja löi häntä ainakin kaksi kertaa pesäpallomailalla vartaloon. Tekijä sai saaliikseen liikkeen pohjakassan, muutamia tuhansia euroja. Tekijä nousi autoon ja kuljettaja kaasutti pois paikalta.

Ryöstössä käytetty auto löytyi poliisin toimesta nopeasti noin 400 metrin päästä liikkeestä Peltolamminkadun ja Säästäjänkadun risteyksestä. Tekijät olivat poistuneet paikalta todennäköisesti toisella autolla, eikä heitä ole toistaiseksi tavoitettu.

Ryöstössä käytetty auto on ruskea/oranssi Ford Fiesta vuosimallia 2003. Auto oli otettu luvatta käyttöön Tampereelta 20.7.2012 haltuun saaduilla avaimilla.

Rikoksesta epäiltyjen tuntomerkit ovat:

1. Pesäpallomailan käyttäjä: pituus 180-185 cm, hoikka, noin 30 vuotias, päässä keltainen lippalakki, päällä ruskea huppari

2. Kuljettaja: Hoikkakasvoinen, pituus n. 180 cm, tummat lyhyet hiukset ja aurinkolasit.

Pirkanmaan poliisi pyytää ilmoittamaan autoa ja sillä liikkuneita miehiä koskevista havainnoista puhelinnumeroon 050-3954152.

Pietari

Vastaa