Kampissa tänään upea muotishow pyörätuolikaunokaisten tähdittäminä

Helsingissä Kauppakeskus Kampin Catwalkilla tänään 25. elokuuta nähdään upea muotishow pyörätuolikaunokaisten tähdittäminä. Keep Your Own Style -tapahtuman näytökset ovat klo 12, 14 ja 16. Näiden välillä kaikkea muuta näkemisen ja kuulemisen arvoista.

Idea tapahtumaan on lähtenyt kahden tytön Facebook-keskustelusta, jossa nousi vahvasti vanhempien ja avustajien vastahakoinen suhtautuminen vammaisten nuorten pukeutumista kohtaan.

Menkää lähellä asuvat katsomaan tuota erilaista muotishowta. Toivottavasti tällä saadaan herätettyä ihmiset ajattelemaan, että ”joku tunkee päällesi vaatteet – joita inhoat yli kaiken – ja juuri ne vaatteet vain siksi, että ne ovat helpot pukea”.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa