Kauppias rikkoi ikkunan, pelasti tulikuumaan autoon jätetyn vauvan

The Local uutisoi, että Sveitsissä Valais’n Supermarketin omistaja Thierry Muscat hälytettiin pihalle asiakkaiden toimesta, sillä suoraan päin aurinkoa parkkeeratussa autossa oli kuukauden ikäinen vauva.

Tulikuuman auton ikkuna oli jätetty vähän raolleen ja huutava vauva näytti tuskaiselta. Kauppias soitti heti poliisille ja antoi tiedot autosta.

Kauppias ei kuitenkaan jäänyt toimettomana odottamaan poliisin saapumista. Hän ujutti ikkunaraosta poikavauvan päälle suojaa ja napautti vasaralla lasin rikki.

Vauva kärsi nestehukasta ja hänet kiidätettiin läheiselle hammaslääkärin klinikalle saamaan ensiapua. Paikalle saapuneet vanhemmat järkyttyivät kuullessaan tapahtumista. Lastensuojelu tutkii tapausta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa