Mikä johdattaa askeleet yli autojen?

Kanta-Hämeen poliisilaitoksella mietitään, että mikä johdattaa askeleet yli autojen? Hämeenlinnassa ovat auton omistajat huomanneet lyhyellä aikaa viisi kertaa tassuttelujen jäljet autojensa katolla.

Ojoisilla on kolme kertaa kävelty autojen ylitse ja keskustassa pari kertaa. Hiekkaisten kenkien jäljet eivät ole johdatelleet tekijöiden jäljille, mutta autot joutuvat remonttipajan kosmeettiseen hoitoon.

Poliisilaitoksen alueella on kuukauden aikana kirjattu 57 vahingontekoa autoihin, joista yleisin on peilin potkaisu. ”Ei kerro kuvastin ken luuli olevansa kaunehin vai pettyikö kuvaansa. Lähes saman verran heilutellaan monoa autojen kylkiin tai naarmutellaan maalipintoja teräastaloilla.

Tekijät välttyvät edesvastuulta, kun kukaan ei kerro näkemästään… Motiivipuolta tulee usein mietittyä. Pitänee kait kulkea vuosi heidän mokkasiineissään, ennen kuin voi soimata, kuten vanha intiaanipäällikkö opetti, tiedotteessa todetaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa