Riita tienkäytöstä päättyi, 75-vuotias ampui 70-vuotiasta useita kertoja

Soinissa sattui noin kello 11 ampumavälikohtaus, jossa noin 70-vuotiasta mieshenkilöä ammuttiin pienoiskiväärillä useita kertoja ylävartaloon lähietäisyydeltä. Laukausten ampujaksi epäillään paikkakuntalaista noin 75-vuotiasta mieshenkilöä.

Osapuolet tunsivat toisensa toisensa entuudestaan ja taustalla mitä ilmeisimmin on pitkään jatkunut riita tienkäyttöoikeudesta.

Poliisi tapasi ampujan tapahtumapaikan läheisyydestä ja hänet pidätettiin asian vuoksi.  Uhri vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon ja hänen saamansa ampumavammat ovat vakavat.  Poliisi tutkii tapahtumaa ja siihen johtaneita syitä

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa