Angry Birds -possut saivat oman virvoitusjuomat

Angry Birds -possut saivat oman virvoitusjuomat

Huhtikuussa markkinoille tulleet ensimmäiset Angry Birds -virvoitusjuomat ovat olleet myyntimenestys. Nyt kauppoihin saapuvat kaikkien possufanien vihreä toivejuoma Angry Birds Lagoon sekä kolajuomien ystäville suunnattu Angry Birds Space Comet.

 

Olvin tuoteryhmäpäällikkö Ritva Sinisalon mukaan kuluttajat ovat keväästä lähtien toivoneet lintupelien vihreälle viholliselle, possulle omaa juomaa ja toiveeseen oli helppo tarttua. Omena-päärynän makuinen Lagoon on selvä jatkumo Angry Birds -virvoitusjuomille.

Kolan makuinen Angry Birds Space Comet on saanut innoituksensa Rovio viime keväänä lanseeraamasta Angry Birds Space –pelistä. Kolajuomassa maistuu myös häivähdys appelsiinia.

– Kola on virvoitusjuomamarkkinoiden suurin ja suosituin makuryhmä ja siksi on luontevaa, että myös Angry Birds –tuotteiden faneille tarjotaan kolapohjainen virvoitusjuoma, Sinisalo jatkaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa