Googlen sovelluskaupasta suosittuja sovelluksia 25 sentin hintaan

Android-sovelluksia myyvä Google Play-kauppa on ylittänyt 25 miljardin ladatun sovelluksen rajan. Tämän kunniaksi Google tarjoaa asiakkaille mittavan alennuskampanjan.

Alennusmyynnissä mukana olevat sovellukset ovat myynnissä rajoitetun ajan 25 sentin hintaan. Ensimmäisenä myyntiin tuli 14 sovellusta, jotka löytyvät kaupan suosittujen maksullisten sovellusten listalta.

Mukana ovat muun muassa Angry Birds Space -pelin premium-versio, autopeli Asphalt 7: Heat, Zyngan kehittämä Draw Something, Googlen muistilistaohjelma Tasks ja urheilusuorituksia mittaava Runtastic PRO.

10 miljardia latausta juhlistaessa tarjoussovellusten valikoima vaihteli päivittäin. Google jatkanee tätäkin kampanjaa saman tapaan. Pidä siis silmäsi auki.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa