Kotkassa kaapattu 8-vuotias tyttö on löytynyt

Kotkassa Tavastilantiellä iltapäivällä pakettiauton kyytiin kaapattu 8-vuotias tyttö on löytynyt kunnossa. Kaapattu 8-vuotias tyttö löytyi noin kello 16.15. Löytöpaikka on Kotkan alueella noin 15 km tytön kotiosoitteesta.

Tytöllä oli katoamishetkellä oma matkapuhelin mukana, jolla hän pystyi pitämään yhteyttä äitiinsä ja hätäkeskukseeen. Etsinnässä käytettiin apuna hätäpaikannusjärjestelmää.

Kymenlaakson poliisi otti noin kello 18.00 kiinni kotkalaisen miehen epäiltynä kaappauksesta. Poliisi jatkaa rikoksen tutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää keskiviikkona.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa