Nokia Lumia 920 – lataa langattomasti, toimii hanskat kädessä…

Loppuvuodesta myyntiin tuleva Nokia Lumia 920 -älypuhelin on mielenkiintoinen uutuus. Windows Phone 8 -alustaan perustuvavassa tuotteessa on muun muassa uusimmat Nokia PureView -kuvaustoiminnot sekä sisäänrakennettu langaton lataustoiminto.

Puhelimen kamera kykenee vangitsemaan kilpaileviin puhelimiin verrattuna viisi kertaa enemmän valoa ilman salamaa. Tämä mahdollistaa tarkkojen ja sävyltään kirkkaiden kuvien ja videoiden ottamisen sekä sisätiloissa että hämärässä.

Nokia PureView -kamerateknologiat ovat alansa huipputeknologiaa, jonka avulla kamerapuhelimella voi ottaa kuvia, joita olemme tottuneet ottamaan järjestelmäkameralla, sanoo Nokian Smart Devices -yksikön johtaja Jo Harlow.

Nokia Lumia 920 -älypuhelimen akun voi ladata ensimmäistä kertaa kytkemättä sitä laturiin. Älypuhelimessa on Nokian puhelinten kaikkein tehokkain akku (2000 mAh).

Nokia Lumia 920 on Nokian uusin paikkatietopalvelu, Nokia City Lens -sovellus. Kun käyttäjä katsoo katua puhelimen kameran kautta, City Lens näyttää rakennusten kohdalla tietoa rakennuksissa olevista ravintoloista, kaupoista, hotelleista ja muista palveluista.

Lumia 920 -puhelimen PureMotion HD+ -näyttö on maailman kirkkain, nopein ja herkin kosketusnäyttö. Näytössä on 2.5 kertaa parempi päivitysnopeus kuin kilpailijoilla.

PureMotion HD+ -innovaatiossa paneeli osaa säätää värejä ja kirkkautta auringonvalossa automaattisesti taatakseen optimaalisen katselukokemuksen. Kosketusnäyttö toimii myös hanskat kädessä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa