Nuori hurjasteli alushoususillaan humalassa mikroautolla pitkin katuja

Lahdesta Ahtialan kaupunginosasta tuli lauantai-iltapäivänä useita ilmoituksia hurjastelevasta mikroautoilijasta. Ilmoittajien mukaan mikroautolla ajaneella miehellä oli jalassa vain boxeri-malliset alushousut.

Todistajien mukaan nuori mies oli ajanut ”hurjaa” vauhtia omakotitaloalueella törmäten lopulta autolla kadun vieressä olevaan tolppaan.

Poliisipartio löysi erään omakotitalon pihasta useita mikroautoja ja paikalla oli myös useita nuoria. Poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan 18 vuotiaan boxeri-miehen nuorten joukosta. Mies puhalsi 2.5 o/oo.

Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajoneuvorikkomuksesta. Mikroauto ei ole tarkoitettu yleiselle liikenteelle, vaan rata-ajoon.

Nuori hurjasteli alushoususillaan humalassa mikroautolla pitkin katuja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun