Tampere haluaa syöttää lapsille 14 päivää säilyvää leipää

Aamulehden mukaan Tampereen kaupunki on laatinut elintarvikkeiden toimittajille tiukat pelisäännöt. Niiden mukaan esimerkiksi vaaleanleivän annospakattua palaleipää, jonka pitää säilyä huoneenlämmössä vähintään 14 vuorokautta.

Tamperelainen Linkosuon leipomo toimittanut vuosia Tampereen Aterialle satoja kiloja leipää päivittäin kouluihin, päiväkoteihin ja kaupungin laitoksiin. Nyt yritys ei tiedä, jättääkö uutta tarjousta ollenkaan.

Käy kohta niin, että Tampere ei saa tavaraa ollenkaan, puuskahtaa ostojohtaja Pekka Kähönen.

Kaupungin uusi sopimuskausi alkaa maaliskuun alussa 2013. Tarjouspyynnössä on tuotteille ilmoitettava kiinteä euromääräinen hinta vuoden 2014 huhtikuun loppuun asti.

Näillä ehdoilla en edes harkitse tarjouksen jättämistä, toteaa Eurajoella toimivan Kylänpään leipomon osakas Janne Kylänpää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa