Allerginen varo: Fazerin Sininen konvehtien seassa Geisha-konvehteja

Fazer Makeiset tiedottaa, että Fazerin Sininen maitosuklaa 320 g konvehtirasia saattaa sisältää myös Geisha-konvehteja.

Geishan täytteessä on vehnäjauhoa ja hasselpähkinää, mutta Fazerin Sininen on puhdasta maitosuklaata. Vehnäjauho sekä hasselpähkinä ovat allergeenejä ja voivat olla vaarallisia näille ainesosille allergisille ihmisille.

Ainesosaluettelossa ei ole mainintaa vehnästä ja pähkinästä. Pakkauksessa on maininta ’saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja mantelia’.

Fazer Makeiset vetää pois markkinoilta konvehtirasiat, joissa saattaa olla virheellisesti pakattuja konvehteja. Tuotteiden parasta ennen -päivämäärä on 5.7.2013 ja valmistuspäivämäärä 5.9.2012. Tuotteet voi palauttaa ostopaikkaan, ostos hyvitetään.

Olemme pahoillamme tapahtuneesta virheestä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa