Koeaja Peugeot 508 ja voita kultaharkko

Peugeot 508:n koeajokampanjaan osallistumalla voit voittaa noin 11 000 euron arvoisen 250 gramman sijoituskultaharkon. Kolme kuukautta kestävään kampanjaan yritetään saada kolme tuhatta koeajajaa, joista yksi onnekas voittaa kultaharkon.

508 lanseerattiin äskettäin ja kampanjan tavoitteena on saada mahdollisimman moni tutustumaan autoon. Maan Auto Oy:n myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Simo Rosvallin mukaan 508 on auto, joka isomman keskiluokan autoa etsivän kannattaa ehdottomasti koeajaa.

Peugeot 508  ansaitsee ehdottomasti nykyistä paremman myyntimenestyksen. Siksi järjestämme tänä syksynä ja talvena Suomen historian suurimman autotestin, jonka testiajajina toimivat tavalliset suomalaiset autoilijat.

Palkinto on todella hyvä, sillä kullan maailmanmarkkinahinnat ovat nousseet kohinalla viime vuosina. Romukultaa, eli rikkinäisiä sekä turhia kultaesineitä ja -koruja kannattaakin parhaillaan myydä uusiokäyttöön ja Suomen markkinoille onkin syntynyt useita kultaa ostavia yrityksiä kuten kultapiste.fi.

Kampanjaan voi osallistua koeajamalla Peugeot 508 henkilöauto ja vastaamalla esitettyihin kysymyksiin. Arvonta päättyy, kun 3000 on koeajanut auton tai viimeistään 3. helmikuuta 2013.

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintoon liittyvistä veroista. Palkinnon lunastamisesta sovitaan myös erikseen voittajan kanssa. Käyttämätöntä voittoa ei voi korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa