Nestlé saattaa kadottaa jäätelöautot

Taloussanomien mukaan jäätelöautot saattavat olla pian historiaa. Vuonna 1993 Suomeen tulleiden jäätelöautojen tulevaisuus riippuu siitä, että pääseekö Nestlé myönteiseen lopputulokseen neuvotteluissa.

Neuvottelut, jotka koskevat toiminnan tulevaa organisointia Suomessa, ovat edelleen kesken. Muuta ei kommentoida. Myös henkilökunnalle on tiedotettu asiasta, toteaa Nestlén viestintäpäällikkö Aino Pajukangas Taloussanomille.

Jäätelöautoja pyörittää kymmenkunta yrittäjää, joista yksi vahvistaa neuvottelut. Hänen mukaansa vaikuttaa siltä, että Nestlé haluaa eroon ainakin osasta liiketoiminnasta.

Väärin olisi kuitenkin sanoa, että toiminta loppuu nyt, sillä keskustelut ovat edelleen käynnissä, yrittäjä kommentoi nimettömänä. Hänen mukaansa tilanne voi myös vaihdella eri puolilla Suomea.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa