Kymmeniä autoja varastettiin Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa tiistaina monen pikkupojan unelma uudesta autosta koki kovan takaiskun. Leluliikkeen eteen oli tuotu muoviin paketoidulla kuormalavalla tavaraa, joista hävisi laatikollinen pikkuautoja.

Kaikkiaan 72 kpl Maisto-merkkisiä autoja anastettiin. Pikkupojat eivät pääse nyt päristelemään näillä 7 cm:n kokoisilla autoilla.

Poliisi olisi halukas kirjoittamaan sakkolisenssin tälle ryökäleelle, joka vei autot ti 30.11.2012 klo 14.00 – 15.00 välillä. Mikäli näit tämän tukkuna autoja varastavan, soita numeroon 07187 37718.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa