Ryöstäjä tarttui Ylen päätoimittajaan kuristusotteella

Vantaalla Myyrmäen rautatieasemalla eilen noin klo 20.00 keskiviikkona tapahtui ryöstö ja ryöstön yritys, josta toisessa oli osallisena Ylen päätoimittaja Atte Jääskeläinen.

Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteen mukaan nuori mies oli lähtenyt Jääskeläisen perään. Hän oli tarttunut Jääskeläistä takaapäin kaulasta kiinni kuristusotteella tarkoituksenaan ryöstää hänet. Teko oli jäänyt kuitenkin yritykseksi.

Vähän myöhemmin sama mies potkaisi toista asianomistajaa vatsaan ja anasti tämän urheilukassin.

Tekijä poistui paikalta, mutta lähistöllä ollut vartija lähti seuraamaan ja otti hänet kiinni tekopaikan lähistöltä. Paikalle hälytettiin poliisipartio, joka toimitti 19-vuotiaan miehen poliisivankilaan. Mies on myöntänyt kuulusteluissa teot.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa