Suomessa todennäköisesti valmistetusta vauvanruoasta löytyi kuolleita jyrsijöitä

Nerikes Allehanda -lehti kertoo, että Ruotsin Degenforsissa asuvasta Linn Kvick:stä, joka löysi sosepurkista useita kuolleita jyrsijänpoikasia. Ruotsalainen äiti on huolissaan, että mitä tauteja jyrsijät levittävät.

Se oli todella ällöttävää, en ymmärrä miten tällaista voi tapahtua, Linn Kvick kysyy.

Jyrsijät olivat kuivuneet, eli sen perusteella lehti päättelee niiden olleen pakkauksessa pidemmän aikaan. Jyrsijät on lähetetty tutkimuksiin ja Nestle kertoo lehdelle selvittänsä tapauksen.

En ole koskaan aiemmin kuullut, että Nestlen tuotteista olisi löytynyt jyrsijöitä, kertoo kuluttaja-asioista vastaava johtaja Jonas Andréen.

Suomalaisessa tehtaassa todennäköisesti valmistettu hedelmäsose on kuljetettu ensin Tanskaan ja sieltä kauppaan Ruotsiin. Andréen huomauttaa, että heidän seurantaketju katkeaa, kun tuotteet lähtevät kauppoihin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa