Väärään autoon mennyt pahoinpideltiin raa’asti, nuoret veivät luottokortilla tuhansia euroja

Seinäjoen Kalevankadun-Valuutta-aukion tienoilla sunnuntaina 18.11. kello 01.00 aikoihin ravintolasta palaamassa ollut nuorehko mieshenkilö oli pyytänyt punaisella vanhalla pikkuautolla ajellutta kahta nuorta miestä kuljettamaan itsensä kotiin.

Mies otettiin autoon kyytiin ja häntä ryhdyttiin pahoinpitelemään. Mies oli saanut nyrkiniskuja päähänsä ja kasvojen alueelle. Hänen toinen silmä oli muurautunut umpeen ja alustavan tutkimuksen mukaan silmän alueelle on aiheutut myös hoitoa vaativia luunmurtumia.

Pahoinpitely ja uhkaukset olivat niin rajuja, että uhri joutui luovuttamaan pankki- ja luottokorttinsa pahoinpitelijöille. Miehet kävivät useilla pankkiautomaateilla yrittämässä rahanostoja tileiltä. Joupin Citymarketin automaatista tekijät saivat useita tuhansia euroja uhrin luottokortilla. Nostot ovat tapahtuneet n. 03.30 aikaan.

Pahoinpidelty henkilö jätettiin noin 04.30 -05.30 aikaan Prunttimäen pallokentän pysäköintialueelle, josta hän onnistui pääsemään jalkaisin kotiinsa.

Ryöstäjät olivat iältään nuorehkoja vaaleatukkaisia miehiä pituudeltaan 170 – 180 cm. Auto oli väriltään kirkkaan punainen, pienehkö ja vanha henkilöauto. Auto voi olla Mazda 323 – tyyppinen.

Poliisi epäilee että Kiikuntieltä Nurmosta poltettuna 18.11.2012 aamulla löytynyt punainen Mazda 323 Hatchback saattaa liittyä ryöstötapahtumaan.

Mahdolliset tiedot pyydetään soittamaan virka-aikana poliisin numeroon 0400-762009.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa