Vain elämää täytti Latauslistan, kuuntele Spotifylla

Latauslista koki suuria muutoksia viikolla 47 ja suurimpana syynä on vuoden, ehkäpä jopa koko vuosikymmenen tv-tapaus Vain Elämää. Listalla on mukana yhdeksän ohjelmassa esitettyä biisiä.

Vain elämää -sarjan hiteistä korkeimmalla on Cheekin tulkinta Kaija Koon Tinakenkätyttö-kappaleesta, joka on kakkosena. Samassa ohjelmassa Jonne Aronin esittämä tulkinta Kaija Koon Kylmä Ilman Sua -kappaleesta on sijalla viisi.

Vain elämää on muuttanut omaa käsitystäni monesta mukana olevasta artistista. Ohjelman myötä artistit ovat päässeet esittelemään uusia, syvempiä puolia itsestään ja se on tuonut heistä esille paljon uutta.

Kuuntele Suomen Virallinen Latauslista Spotifylla tai tilaa Vain Elämää -tuotteita täältä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa