Nainen sai järkyttävän raivarin, ajoi autolla sairaalan ovesta sisään

Kajaanissa Kainuun Keskussairaalan päivystyspoliklinikalla lauantaina iltapäivällä keski-ikäinen nainen oli alkanut riehumaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

Nainen oli repinyt joulukuusen koristeita ja kaatanut kuusen lattialle. Lisäksi nainen oli lyönyt nyrkillä vastaanottolasiin, lasi ei ollut rikkoutunut. Nainen oli yrittänyt myös lyödä ja potkaista vartijaa kuitenkaan osumatta häneen.

Tämän jälkeen nainen meni päivystyspoliklinikan liukuovien eteen pysäköimäänsä henkilöautoon, käynnisti auton ja ajoi autolla tuulikaappiin. Poliklinikan liukuovi oli rikkoutunut.

Vartija sai sammutettua auton kääntämällä virta-avaimesta ja sai hallintaotteella naisen pois autosta.  Nainen oli voimakkaasti vastustanut toimenpidettä mm. potkimalla vartijan avuksi tullutta sairaanhoitajaa.

Alkoholilla ei ole osuutta tapahtumiin ja poliisi tutkii tapahtumaa mm. järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa