Olvi tuo markkinoille Angry Birds -välipalajuomat

Angry Birds -välipalajuomat saapuvat tammikuussa kauppoihin. Maitopohjaiset juomat ovat Olvin ja suonenjokelaisen Osuuskunta Maitomaan yhteistyön ensimmäiset hedelmät.

Välipalajuomat viitoittavat Olvin pyrkimyksiä laajentua ennakkoluulottomasti uusille tuotealueille. Angry Birds Berry Shake ja Angry Birds Fruity Shake -juomien kehittelyssä on ollut mukana ravitsemusasiantuntijana Verso Oy:n toimitusjohtaja Annika Mäyrä.

Suonenjoella lähialueen maitotiloilla tuotettuun maitoon valmistetut juomat sisältävät aitoa marjaa tai hedelmää, B2-, B12- ja D-vitamiinia sekä kalsiumia ja proteiinia. Juomat ovat täysin laktoosittomia.

Angry Birds -juomat pakataan Suomessa ensimmäistä kertaa käytettävään 0,33 litran kierrekorkilliseen Tetra Prisma Aseptic Dream Cap -pakkaukseen. Uudelleen suljettava kierrekorkki mahdollistaa välipalajuomien nauttimisen vähän kerrallaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa