Veljekset laittoivat ranttaliksi, järjestyksenvalvojat ja sivulliset saivat kyytiä

Joensuussa ravintola Ilonan yläkerrassa oli sunnuntain vastaisena yönä klo 04 aikaan oli tullut kärhämää kolmelle paikkakuntaiselle nuorelle miehelle. Paikalla olleet järjestyksenvalvojat olivat käskeneet näistä kahta poistumaan.

Ulos käsketyt veljekset olivat jo siirtyneet alakertaan, kun kolmas mies oli tullut perässä. Toinen veljeksistä oli lyönyt tätä 27-vuotiasta miestä nyrkillä kasvoihin.

Järjestyksenvalvoja oli mennyt ottamaan kiinni lyöjää, jolloin velimies oli käynyt kiinni järjestyksenvalvojaan. Kahakassa oli syntynyt painitilanne ja ulkopuolinen nainen oli satuttanut jalkaansa sen jäätyä painijoiden alle.

Järjestyksenvalvojat olivat saaneet 21- ja 24-vuotiaat veljekset hallintaansa ja laitettua näille käsiraudat ennen poliisien paikalle ehtimistä.

Ulkopuolinen joensuulainen 28-vuotias nainen oli jouduttu toimittamaan terveyskeskukseen jalkansa satuttamisen johdosta. Tässä vaiheessa ei hänen vammastaan ole tarkempaa tietoa.

Nujakassa toiselta järjestyksenvalvojalta oli repeytynyt hieman paita. Nujakoineet veljekset on viety poliisin Lammintien majoitukseen selviämään ja rauhoittumaan. Asiaa tutkitaan pahoinpitely-nimikkeellä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa