Kaksi hirveä kuoli jäihin

Hauholla Vittastentaipaleensalmessa kaksi hirveä koki jäiden pettämisen. Paikalle sattui muuta riistaa etsiskeleviä metsästäjiä, jotka huomasivat kahden hirven vajonneen jäihin.

Toinen hirvistä oli kuollut ja toinenkin lopetettiin. Palokunta kävi nostamassa ruhot pois järvestä.

Jäällä liikkuville ihmisille tiedoksi, että varsinkin virtapaikoissa voi olla heikot jäät. Lumi tuli ohuen jään aikaan ja hyvänä eristeenä on estänyt jäätymistä kunnolla, vaikka pakkaset ovat olleet kohtuullisia. Varovaisuutta siis jäällä liikkumiseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa