Nämä miehet varastivat 7 300 euron Rolexin

Lahden Kellokeskuksessa Aleksanterinkatu 25 kävi maanantaina kaksi todennäköisesti ulkomaalaista miestä. Miesten liikkeestä poistumisen jälkeen myyjät havaitsivat naisten Rolex -merkkisen rannekellon (arvo 7300 euroa) anastetuksi.

Vastaavalla tekotavalla vietiin Espoossa 12.1.2013 kelloliikkeestä myös arvokas kello.

Lahdessa tekijät tallentuivat valvontanauhalle. Poliisi pyytää yleisöltä apua näiden kuvissa olevien henkilöiden liikkeistä ja henkilöllisyydestä. Vihjeet voi soittaa 080094775 tai sähköpostilla palvelututkinta.paijat-hame@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa