Nuori nainen myi tori.fi -sivustolla olematonta omaisuutta tuhansilla euroilla

Kouvolalaisen 23-vuotiaan naisen epäillään myyneen tori.fi -sivuston kautta erilaista olematonta irtainta omaisuutta syksyn 2012 aikana. Naista epäillään useista kymmenistä internetin välityksellä tehdyistä petosrikoksista.

Nainen on saanut ostajat maksamaan tuotteet etukäteen ilmoittamalleen tilille. Kukaan ostokset maksaneista ei ole kuitenkaan saanut ostamiaan tuotteita haltuunsa. Naisen epäillään saaneen useiden tuhansien eurojen hyödyn tekemistään rikoksista.

Poliisi esitti naista vangittavaksi rikoksista ja Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi naisen 31.12.2012 todennäköisin syin epäiltynä useista petoksista.

Poliisi kehottaakin kansalaisia erityiseen huolellisuuteen ja varovaisuuteen tehtäessä internetin välityksellä kauppoja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa