Autonpenkille unohtunut arpa toi 300 000 euron voiton

Joskus lasten kuljettaminen harrastuksiin voi osoittautua tuottoisaksi hommaksi. Tämän sai kokea treeneihin tyttärensä vienyt kymenlaaksolainen isä, joka osti ajankuluksi Jalokiviarvan Kotkan Prismasta.

Ostin ison Mega-arvan sekä Jalokiviarvan. Raaputin arvat ja huomasin, että Jalokiviarvassa oli 10 euron voitto. Tällä voitolla ostin uuden Jalokiviarvan, mies kertoi.

Uusi arpa osoittautuikin todelliseksi aarteeksi, mutta 300 000 euron voitto ei selvinnyt vielä aivan siltä istumalta. Tyttäreltä raaputus jäi kesken ja isä unohti sen. Aamulla mies huomasi autonpenkillä osittain pelatun arvan.

Ensin huomasin, että oma numero täsmää voittonumeroon. Ajattelin, että siellä on joku viiden tai kymmenen euron voitto, mutta nollia olikin vähän enemmän. Piti ihan tarkaan katsoa, että onko siinä nyt 30 000 euron voitto vai 300 000 euron voitto.

Mies lähti lähestulkoon siltä istumalta ajamaan Vantaalle Veikkauksen pääkonttoriin lunastamaan voittoa. Vaimolle mies ehti ilmoittaa voitosta jo aamulla, mutta lapset saivat kuulla onnenkantamoisesta vasta illalla.

Saa nähdä, mitä tässä voittorahoilla keksii tehdä. Vielä en ole juuri ehtinut asiaa ajatella, mies kertasi tunnelmiaan voiton lunastuksen jälkeen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa