Huomautti kurkkusammioon katensä työntänyttä lasta, lapsen äiti hyökkäsi kimppuun

Espoon Kivenlahden Valintatalossa keskiviikkona 21.3.2013 klo 15.30 asiakkaana ollut nainen oli huomauttanut toisen asiakkaan lasta, joka oli käyttäytynyt asiattomasti työntämällä muun muassa katensä kurkkusammioon.

Lapsen äiti oli suuttunut tästä. Hän oli haukkunut naista sekä sylkenyt tämän päälle ja uhannut hakkaavansa hänet ulkona.

Nainen oli poistunut kaupasta, mutta palannut takaisin ja kassojen luona nainen oli kaatanut asiakkaana olleen naisen hiuksista repimällä kaupan lattialle ja raapaissut häntä poskesta. Tämän jälkeen nainen oli poistunut kaupasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa