Poliisi muistuttaa: ”Minkä kylillä voittaa, sen käräjillä häviää”

Lammin ja Hämeenkosken nuoriso elvytteli henkiin vanhaa kylätappeluperinnettä viime yönä kolmen neljän aikoihin. Kanta-Hämeen poliisilaitoksen mukaan sellaista perinnettä ei pitäisi vaalia.

Ensin lammilaiset kävivät Hämeenkoskella kovistelemassa nuorta miestä. Riidan aiheena oli netissä toimivan musiikkipalvelun käyttäminen. Tässä tilanteessa uhkailtiin ja rikottiin yksi ikkuna. Lammilaisten autoa ammuskeltiin muovikuulapyssyllä.

Lammilaiset poistuivat episodin jälkeen, jolloin Hämeenkoskelaiset lähtivät perään selvittelemään nyt rikotun ikkunan mysteeriä. Lammin keskustassa marketin pihassa uhkailtiin muun muassa kirveellä ja oltiin kiinni toisten tekstiileissä.

Tilanne päättyi siihen, että yksi Lammin nuorukaisista yritti ajaa autolla hämeenkoskelaisten päälle. Onneksi vältyttiin suuremmilta vammoilta. Auto osui hiukan yhteen nuoreen, joka lähti sairaalaan tarkistuttamaan kolhut.

Tarkkaan ei vielä ole tiedossa joukkueiden koostumus. Päätekijät ovat poliisin tiedossa. Ikää nuorukaisilla on n. 18-vuotta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa