Puffet Päärynä on hyvä lisä laktoosittomien jäätelöiden valikoimiin

Kevään jäätelöuutuudet alkavat tippua hiljalleen kauppojen pakastealtaisiin. Ensimmäinen uutuus fanin käsiin eksynyt jäätelö oli Puffet Päärynä.

Kovasti toivottujen laktoosittomien kerta-annosjäätelöiden valikoima laajenee uuden Puffet Päärynän myötä. Puffet päärynä on hyvä lisä laktoosittomien jäätelöiden valikoimiin. Aiemmin keksijäätelön valikoimista on löytynyt laktoositon Puffet Mansikka.


Puffetin sisältää ihan päärynän makuista jäätelöä (yllätys) ja tuttua keksiä. Ei mitään erikoisempaa, mutta varmasti tulee ostettua toisenkin kerran.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa