Vartijat kokivat kovia Vantaalla

Vantaalla vartijat saivat kokea kovia tiistaina 6.3.2013. Ensin Asematiellä klo 17.40 31-vuotias mies anasti pääsiäismunia myymälästä ja vastusti kiinniottoa.

Mies anasti kolme pääsiäismunaa valintamyymälästä ja vartija otti hänet kiinni kassalinjan jälkeen. Mies ei kuitenkaan suostunut tarkastukseen vaan alkoi painia vartijan kanssa. Vartija loukkasi polvensa nujakassa.

Anastettuja tuotteita ei saatu myyntikuntoisena takaisin. Tekijä otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Myöhemmin Tasetiellä alle 50-vuotias mies kieltäytyi ravintolassa maksamasta laskuaan. Mies otti ravintolapöydästä veitsen ja meni se kädessään nelihenkisen perheen pöydän äärelle uhkailemaan käskien heidän poistua ravintolasta.

Ravintolatyöntekijä ja vartija tulivat paikalle. Mies piti veistä vartijan kylkeä varten samalla uhkaillen häntä sanallisesti. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Poliisipartio otti miehen kiinni ja kuljetti hänet kiinniotettuna poliisiasemalle. Miehen maksamatta jäänyt lasku oli 22 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa