200 000 euron kenovoittaja: ”Ajattelin, että nyt kohdalleni osui kunnon aprillipila”

Pohjoissavolaiselle pelaajalle pamahti Kenon 10-tason täysosuma juuri ennen aprillipäivää, kierroksella 13/2013. Kenovoittaja odotti kuulevansa ”Aprillia, syö sillä, juo kuravettä päälle” lorun, kun hän huomasi voittaneensa 200 000 euroa.

Ensimmäiseksi ajattelin, että nyt kohdalleni osui kunnon aprillipila. Vasta seuraavana päivänä, kun näin rahat tililläni, tajusin todella voittaneeni.

Tuoreen voittajan resepti Kenon täysosumaan on seuraava: Anna koneen arpoa kaksi riviä kerrallaan kahdeksi päiväksi. Pelaa aina 10-tasolla ja suosi kaikki tai ei mitään -mentaliteettia.

Voittaja pelaa lisäksi Lottoa ja silloin tällöin myös Eurojackpotia. 200 000 euron voitto oli miehen toinen kenovoitto. Hän aikoo jatkaa pelaamista vielä voittojen jälkeenkin ja jahdata entistä suurempaa voittoa.

Ensimmäisellä kerralla voitin 200 euroa. Jo silloin minulla oli tunne, ettei tämä jää minun viimeiseksi voitokseni. Olin varma, että seuraavalla kerralla voittosummassa on enemmän nollia perässä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa