Nuori mies kaahasi poliisia karkuun, tavoitetettiin vasta seuraavana aamuna

Nurmeksen sataman kevyenliikenteenväylälle Mikonsalmen suuntaan ajanut henkilöauto kiinnitti poliisipartion huomion lauantaiyönä 20.4 klo 02.10 aikoihin. Poliisin lähtiessä auton perään auto kiihdytti vauhtiaan.

Kuljettaja ei pysäytysmerkkiä noudattanut, vaan ajoi karkuun STOP-merkillä varustetun puomittoman tasoristeyksen yli ajaen edelleen Kirkkokadun ja Raatihuoneenkadun kautta Pappilansuoralle hurjaa ylinopeutta.

Punaisista liikennevaloista piittaamatta auto jatkoi matkaansa Kuhmontielle pysähtymättä valoissa. Kuhmontiellä poliisiauton nopeus oli korkeimmillaan 160 km/h, mutta edellä ajava henkilöauto jätätti poliisiautoa.

Mies pääsi yöllä pakenemaan poliisia, mutta hänet tavoitetettiin lauantaina aamupäivällä.

Vuonna 1994 syntyneen miehen kuljettaman auton kyydissä oli ollut tapahtuma-aikaan kaksi matkustajaa. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa