Pysähtyi pysäköintiruutuun, parkkipirkko iski heti sakon kouraan

Turun Sanomat uutisoi, että Turun keskustassa noin kuukausi sitten Artturi Elovirta ajoi autonsa pysäköintiruutuun noutaakseen ystävältään pienen summan rahaa. Elovirta joutui samalla selkkaukseen pysäköinnintarkastajan kanssa.

Hän otti kuvan ja antoi käteeni sakon. Auto oli koko ajan käynnissä. Sanoin, että olin juuri lähdössä ja kirosin, että mitä helvettiä. Sen jälkeen parkkipirkko käänsi selkänsä ja käveli pois.

Elovirta oli jutellut pelkääjänpaikan ikkunan kautta ystävänsä kanssa minuutin tai kaksi kadulla seisoneen. Hän soitti kaupungin pysäköinninvalvontatoimistoon ja sai kuulla, että parkkipaikalle pitäisi olla pysäköintilappu jo valmiiksi kädessä tai voi saada sakot.

Kaupungin kiinteistöliikelaitoksen valvontaesimiehen Anna Vaihisen mukaan parkkiraha pitää olla valmiina, kun tulee ruutuun.

Asiakkaalle annetaan pääsääntöisesti mahdollisuus noutaa pysäköintilappu tai siirtää autoa.

Lopulta Elovirran sakko muutettiin huomautukseksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa