Rakastetut Fazerin makeiset Julia ja Suffeli nyt kekseinä

Toukokuussa markkinoille saapuvat ensimmäiset Fazerin keksiuutuudet. Julia ja Suffeli keksien tavoitteena on piristää sekä uudistaa koko keksitarjoomaa suomalaisille.

Rakastetut brändit ja Fazerin suklaa ovat allekirjoituksemme herkullisuudesta ja laadusta. Muita Fazer-keksiuutuuksia on luvassa loppuvuoden aikana, kertoo Fazer Brandsin makeisliiketoiminnasta kansainvälisesti vastaava johtaja Mika Sarimo.

Fazerilla on pitkä kokemus keksiliiketoiminnasta vuosilta 1929–1995. Syksyn yrityskaupan jälkeen Fazerin keksit valmistetaan Vantaan Fazerilassa lähes 90 ammattilaisen voimin. Suklaa saadaan ”naapurista” makeistehtaalta.

Toukokuussa myös pehmeästä Juliasta saadaan kauppoihin kaksi suussa sulavaa keksimakua, Original ja Appelsiini.
Rapeasta Suffeli suklaapatukasta saadaan toukokuussa kaksi herkullista keksimakua: Suffeli Vanilla Bites ja Suffeli Tryffeli Bites.

Fazer odottaa kekseiltä paljon ja se aikookin panostaa niiden tuotekehitykseen sekä laadukkaaseen tuotantoon. Toimitusjohtaja Tom Lindbladin mukaan keksit ovat luonnollinen jatkumo Fazerin toiminnalle ja paluu juurille.

Keksit ja makeiset tukevat hyvin toisiaan. Näemme erinomaisia mahdollisuuksia makeisbrändiemme hyödyntämisessä keksikategoriassa sekä ennen kaikkea koko tämänhetkisen keksitarjooman monipuolistamisessa suomalaisille kuluttajille. Piristystä tuotekategoriaan on selvästi odotettu. Tavoitteenamme on 25 prosentin osuus Suomen keksimarkkinasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa