Reiman Angry Birds mallisto on nyt täällä

Reiman uuden Angry Birds -malliston vaatteet ovat omiaan kevään, kesän ja syksyn ulkoiluun – säästä riippumatta. Vihaisten lintujen maailmasta tulevat painokuosit ja painatukset henkivät Angry Birds -peleistä tuttuja teemoja.

Reima Angry Birds -mallistoon kuuluu kaksi vedenpitävää takkia, soft shell -takki, housut, kaksi t-paitaa, kääntöpipo, lippis ja sormikkaat.

Reiman omat asiantuntijat ovat paikalla Jumbon, Helsingin keskustan, Itäkeskuksen, Tapiolan ja Turun Stockmann-tavarataloissa lauantaina 6.4.2013 klo 10-16, jolloin on luvassa on hauskaa Angry Birds -aiheista toimintaa lapsille, ja Helsingin keskustan ja Jumbon myymälöissä seikkailee myös iso punainen lintu.

Stockmann myy Angry Birds -mallistoa yksinoikeudella huhtikuun kahden ensimmäisen viikon ajan. Myöhemmin huhtikuussa koko mallisto on saatavana Reiman verkkokaupasta, www.reimashop.fi sekä valituilta jälleenmyyjiltä kautta maan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa