Traktori kaatui, alle jäänyt kuljettaja kuoli

Nokian Sarkolassa Kutalantiellä keskiviikkona 24.4.2013 noin kello 9.40 44-vuotias mies ajoi omistamallaan hytillisellä liikennetraktorilla, jossa oli etukuormaaja ja yksiakselinen tyhjänä ollut perävaunu.

Traktori oli ilmeisesti lähtenyt heittelehtimään tiessä olleesta painumasta, jolloin etukuormaajan kauha oli irronnut. Etukuormaajan varret olivat iskeytyneet tiehen seurauksella että traktori oli kaatunut suoraan eteenpäin katolleen.

Hytistä pudonnut kuljettaja jäi traktorin alle ja menehtyi välittömästi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa