Etsintäkuulutettu pakeni poliisia, putosi parvekkeelta kuolemaan

Helsingissä Töölönkadulta tuli varhain tänä aamuna 22. toukokuuta hätäkeskukseen talon asukkaiden ilmoitus, että eräästä asunnosta oli kuulunut meteliä. Paikalle menneelle poliisipartiolle selvisi, että meteli kuuluu eräästä viidennessä kerroksessa sijaitsevasta asunnosta.

Poliisin soitettua ovikelloa ovi avattiin raolleen turvaketjun varaan ja sitten vedettiin kiinni. Ovi oli poliisin koputtelun jälkeen avattu uudelleen. Asunnosta tavattiin nainen ja mies.

Samanaikaisesti poliisi sai tiedon, että talon sisäpihalle putosi kaksi miestä. Sisäpihalta löydettiin vuonna 1986 syntynyt mies, joka todettiin kuolleeksi ja vuonna 1982 syntynyt mies vakavasti loukkaantuneena. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon.

Sisäpihalta löytyneet etsintäkuulutetut miehet olivat olleet asunnossa, minne poliisi oli saanut hälytyksen. Miehet eivät olleet talon asukkaita. Etsintäkuulutuksen takia he olivat menneet asunnon parvekkeelle.

Miehet olivat yrittäneet siirtyä parvekkeen kautta roikkumalla toiselle parvekkeelle välttyäkseen poliisin mahdolliselta kiinniotolta. Yrityksen olivat nähneet myös ulkopuoliset havainnoitsijat. Poliisipartio ei tässä vaiheessa tiennyt parvekkeelle piiloutuneista mitään.

Tapahtumaan ei ole syytä epäillä liittyvän rikosta. Asiaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa