Finnairille Marimekon tekstiilit ja Sinebrychoffin juomat

Marimekon Finnairille suunnittelemat tekstiilit ja astiat tulevat lentokoneisiinsa toukokuun 15. päivä. Marimekko for Finnair -malliston koneet lentävät Helsingin ja Finnairin kaukoliikennekohteiden välillä.

Yhteistyön symboleina toimivat Unikko-kuosinen Finnairin Airbus 340-kone sekä Metsänväki-kuosinen Finnairin Airbus 330. Kristina Isolan vuonna 2007 suunnittelema Marimekon Metsänväki-kuvio sinisenä oli luonteva värivalinta Finnairin koneen kuosin väriksi.

Marimekko-yhteistyöllä haluamme tuoda suomalaisen ajattoman ja modernin designin osaksi asiakkaidemme matkustuskokemusta, ja näin lisätä näkyvyyttämme, sanoo Finnairin asiakaspalvelusta vastaava johtaja Anssi Komulainen.

Lisäksi business-luokan asiakkaat nauttivat ateriansa Marimekon suunnittelemista astioista. Myös ateriatekstiilit, niskaliinat, peitot ja tyynyt ovat Marimekko-kuosisia. Samat kuosit toistuvat myös economy-luokan kertakäyttöastioissa, niskaliinoissa, torkkupeitoissa ja tyynyissä.

Finnair sopimuksen Sinebrychoffin kanssa

Sopimuksen mukaan Sinebrychoff toimittaa panimo ja – virvoitusjuomat kaikkiin Finnairin lentokoneisiin, kahteen myymälään lentokentällä ja Finnairin Oneworld-loungeihin. Valikoimaan tulevat Karhu- ja KOFF-oluet, Golden Cap -siideri ja Sinebrychoff-lonkerot.

Sinebrychoffin laadukkaasta valikoimasta löytyvät sopivat juomat niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme, Finnair Travel Retail Oy:n toimitusjohtaja Timo Kousa toteaa.

Sinebrychoffin vientijohtaja Jukka Leskinen on sopimuksesta innoissaa, sillä he voivat nyt tarjota Finnairin matkustajille Suomen ykköstuotemerkit sekä laadukkaat kansainväliset panimo- ja virvoitusjuomat.

On hienoa, että pääsemme Suomen vanhimpana panimona Finnairin sinivalkoisille siiville. Tuotemerkkimme saavat hyvää näkyvyyttä, sillä Finnairin lennoilla kulki viime vuonna lähes yhdeksän miljoonaa matkustajaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa