Näitä pikkupoikia poliisi etsii – ”Korvausvelvollisuus alkaa 7-vuotiaana”

Tuusulassa Peurantiellä keskiviikkoiltana 22.5.2013 rikottiin kauhakuormaajasta ikkunoita kivillä heittämällä, tiedottaa Keski-Uudenmaan poliisilaitos.

Poliisilla on kuva tekijöistä heittämässä kiviä. Poliisi pyytääkin kolmea pikkupoikaa ilmoittautumaan vahingontekoon rikoksesta epäiltyinä. Kuvan ottanut todistaja epäilee poikien mahdollisesti olevan Riihikallion koulusta.

Polkupyörillä liikkeellä olleet pojat ovat n. 10-13 -vuotiaita. Yhdellä on mustat housut ja sininen takki, toisella mustat housut ja vihreä takki sekä kolmannella myös mustat housut ja musta-harmaa ruudullinen takki.

Vahingonkorvausvelvollisuus alkaa Suomen lain mukaan 7-vuotiaana, joten tämän vuoksi poliisi on kiinnostunut saamaan tekijöiden henkilöllisyydet ilmi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa